Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Marynata do wieprzowiny, wołowiny i cielęciny

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej
4 łyżki
sok cytrynowy
2 łyżki
brandy
3 łyżki
pieprz
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do wieprzowiny, wołowiny i cielęciny

Olej wymieszać z brandy oraz sokiem cytrynowym, po czym doprawić do smaku pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna169Hosz 01.06.2011 19:29
Muszę wypróbować.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak