Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PORY ZAPIEKANE

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

por 800 G
sos beszmelowy 250 ml
masło `1 łyzka
sól
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: PORY ZAPIEKANE

pory oczyscic i pokroic na kawalki o dlugosci 10 cm,dokladnie pluczemy.wlozyc do osolonego wrzatka.gotowac 5 min i odcedzic.pory ulozyc w naczyniu do zapiekania wysmarowanym maslem.zalac sosem beszmelowym,posypac tarta bulka i piec 20 minut w temperaturze 200stopni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak