Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka śliwkowo-cebulowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śliwki do smaku
cebula 2-3 szt
sok z cytryny z 1/2 cytryny
pietruszka zielona do smaku
sól, pieprz do smaku
oliwa do smaku
orzechy włoskie 1 garść

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka śliwkowo-cebulowa

Śliwki umyć i pokroić na mniejsze części. Cebulę obrać i pokroić w kosteczkę. Do miski dodać śliwki, cebulę, orzechy włoskie- dodać sok z 1/2 cytryny, sól, pieprz, odrobinę oliwy i zieloną pietruszkę do smaku. Wszystko ze sobą wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak