Składniki:
masło | 20 gram |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
ząbki czosnku | 2 szt. |
ocet jabłkowy | |
szałwia | |
rozmaryn | |
kwaśna śmietana | 2 łyżki |
bulion warzywny | 1/2 szklanki |
fenkuł | 3-4 szt. |
masło | 20 gram |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
ząbki czosnku | 2 szt. |
ocet jabłkowy | |
szałwia | |
rozmaryn | |
kwaśna śmietana | 2 łyżki |
bulion warzywny | 1/2 szklanki |
fenkuł | 3-4 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: