Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z fasoli i szczawiu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar drobiowy 1.5 litra
świeży szczaw 30 dag
masło 20 g
śmietana 30% 100 ml.
szczypior 0.5 peczka
grzanki 6 lyzek
sól
pieprz
fasola 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z fasoli i szczawiu

fasola namaczamy w bulionie na ok.3 godz. a nastepnie gotujemy do miekkosci i miksujemy..Szczaw dusimy na masle i dodajemy do zmiksowanej fasoli. Calosc gotujemy doprawiamy smietana i przyprawami. posypujemy grzankami i posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁY 08.03.2011 08:47
pychotka
IZABELA29 08.03.2011 08:26
jak zawsze pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak