Przepis i sposób przygotowania na: barszcz warzywny
Śmietanę połącz z pół szklanki zupy, wlej do reszty zupy. Przypraw majerankiem, sokiem z cytryny, solą i pieprzem.
karkówka | 30 dag |
buraki | 2 szt. |
fasolka szaragowa mrożona | 20 dag |
marchewki | 2 szt. |
kapusta biała | 1/4 główki |
pomidor | 1 szt. |
seler | 1/2 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
ziemniaki | 3 szt. |
wywar wieprzowy | 1,5 l |
śmietana | 1/2 szklanki |
sok z cytryny | |
sól | |
Majeranek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: