Składniki:
pierś z kurczka | 0,5 kg |
bułki czerstwe małe | 2 szt |
mleko | 1/2 szklanki |
masło | 100 gram |
jajko | 2 szt |
śmietana 18-procentowa | 3 łyżki |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
pierś z kurczka | 0,5 kg |
bułki czerstwe małe | 2 szt |
mleko | 1/2 szklanki |
masło | 100 gram |
jajko | 2 szt |
śmietana 18-procentowa | 3 łyżki |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: