Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa z czosnkiem i bazylią
Gotować na wolnym ogniu aż mięsko będzie miękkie, można doprawić ewentualnie kostką rosołową.
Podawać posypaną świeżą bazylią, z ugotowanym makaronem bądź ryżem.
pomidory krojone z puszki | 2 szt. |
czosnek | 2 ząbki |
pierś z kurczaka | 1 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt. |
ziele angielskie | 2 szt. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
bazylia | 10 listków |
oregano | 1 łyżeczka |
kostka rosołowa | 1/2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: