Wątróbka z ryżem

Wątróbka z ryżem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż ugotowany

    2 szklanki
  • wątróbka drobiowa

    40 dag
  • oliwa

    4 łyżki
  • sól do smaku

  • pieprz

    do smaku
  • warzywa mrożone

    40 (na patelnię)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbkę obsmażamy na oliwie,dodajemy warzywa i smażymy,gdy wątróbka i warzywa będą miękkie dodajemy ryż doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

halina16

31.05.2012 21:49
smaczne danie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat