Składniki:
fasolka szparagowa | 25 dag |
cebula | 1 szt. |
grejpfrut | 1 szt. |
sałata | 1 szt. |
olej | 3 łyzki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wołowina pieczeniowa | 15 dag |
natka pietruszki | 1 łyżka |
fasolka szparagowa | 25 dag |
cebula | 1 szt. |
grejpfrut | 1 szt. |
sałata | 1 szt. |
olej | 3 łyzki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wołowina pieczeniowa | 15 dag |
natka pietruszki | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: