Przepis i sposób przygotowania na: legumina migdałowa
Sos: Ugotuj budyń w podanej większej ilości mleka (sos musi być rzadszy i mieć konsystencję śmietany). Polej kaszę manną, udekoruj powidłami. Legumina jest pyszna na zimno i gorąco.
mleko tłuste | 1 l |
kasza manna | 9-10 łyżek |
rodzynki | 1 garść |
żurawina | 1 garść |
obrane migdały | 1 garść |
miód | 2 łyżki |
sól | |
budyń śmietankowy | 1 opakowanie |
mleko | 600 ml |
powidła | 1 z czarnej porzeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: