Składniki:
ryby | 80 dkg |
olej do smażenia | |
mąka pszenna | |
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | |
koperek | |
sos | |
włoszczyzna | 1 pęczek |
cebula | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | mały |
ziele angielskie | 3 ziarnka |
sól | |
pieprz | |
cukier |
ryby | 80 dkg |
olej do smażenia | |
mąka pszenna | |
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | |
koperek | |
sos | |
włoszczyzna | 1 pęczek |
cebula | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | mały |
ziele angielskie | 3 ziarnka |
sól | |
pieprz | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: