Sałatka kalafiorowa z koperkiem

Sałatka kalafiorowa z koperkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalafior

    1 szt
  • papryka czerwona

    1/2 szt
  • kiełki rzodkiewki

    75 g
  • peczek kopru zielonego

    2 szt
  • oliwa z oliwek

    4-5 łyżek
  • sól, pieprz

  • ogórki

    3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kalafior ugotować, odcedzić i podzielić na różyczki. Ogórki obrać i pokroić na cienkie plastry. Paprykę pokroić w drobne paseczki. Kiełki umyć . Koperek drobno posiekać. Oliwę, koperek i ogórki wymieszać z odrobiną soli i pozostawić na 15 minut, po czym dodać do pozostałych składników. Wszystko wymieszać, doprawić do smaku. Przed podaniem posypać obficie koperkiem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Joanna108

09.08.2011 20:19
ślicznie wygląda

darus

20.07.2011 11:05
świetna

jogobella231

07.06.2011 07:46
super

rybka

24.10.2010 20:05
mam pytanie- czy kiełki rzodkiewki sama chodujesz czy kupujesz?

buksiak12

18.09.2010 13:56
nie lubię kopru...

pawel007

12.07.2010 08:04
mniam mniam.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat