Składniki:
mięso wołowe | 1 kg |
cebula | 3 szt |
wino czerwone wytrawne | 2 szkl |
boczek wędzony | 20 dag |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
olej | 2 łyżki |
papryka | 2 szt |
bulion wołowy | 5 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mięso wołowe | 1 kg |
cebula | 3 szt |
wino czerwone wytrawne | 2 szkl |
boczek wędzony | 20 dag |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
olej | 2 łyżki |
papryka | 2 szt |
bulion wołowy | 5 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: