Panga smażona

Panga smażona

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z pangi

    3 szt.
  • cebula

    1 duża
  • olej

    do smażenia
  • przyprawy

    do smaku
  • bułka tarta

    do panierki
  • jaja

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety opłukać.Cebulę obrać,pokroić, dodać do ryby, Rybę przyprawić przyprawami.NAjlepiej pozostawić na 1 dzień aby ryba przeszła.Fileta obtaczamy w jajku i bułce i smażymy na złoty kolor.Najlepiej pasuje do ziemniaków oraz surówki

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

PaniMISIOWA

10.01.2014 12:43
słyszałam, że panga jest bardzo niezdrowa i od tej pory jej nie kupuję...

plocia

13.10.2013 18:31
Smażoną rybkę to i ja bardzo lubię

Barbara/zuza22_85

12.06.2012 20:51
ja też nie mam dobrego zdania o tej rybie

bietka

19.07.2011 12:45
uwielbiam mniam

Ziabela

10.07.2011 14:43
jak ty taką rybę robisz? mi się zawsze rozpada i kruszy, tylko nie wiem dlaczego?? zaduża temperatura? zamala? a może złośliwość rzeczy martwych

gusia1000

28.04.2011 13:38
Dobra ryba, ale się naczytałam o niej złych rzeczy i teraz mam do niej uraz.

Marta98

27.01.2011 20:56
super

gosia47-47

28.11.2010 11:57
super

swic

20.08.2010 13:25
no, cudny przepis

Matik

04.08.2010 11:03
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat