Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Mięso mielone po bolońsku

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwa
1 łyżka
mielone mięso
100g
cebula dymka ze szczypiorkiem
1 drobno siekana
pomidory
1/2 puszki
koncentrat pomidorowy
3 łyżki
oregano
1/2 łyżeczki
Sklep Prymat
sól
Sklep Prymat
papryka
1 łyżeczka
cukier
szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Mięso mielone po bolońsku

Na rozgrzanej oliwie podsmażamy mięso i cebulkę przez parę minut. Pomidory zmiksować i wraz z koncentratem i oregano dodać do mięsa. Dusimy na małym ogniu mieszając. Doprawiamy przyprawami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iza15 10.02.2011 15:52
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak