Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

truflowiec

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 0,5 kostki
śmietana 18 proc 250 ml
mleko 1 szklanka
kremy czekoladowe do trotów 2 sztuki
cukierki trufle 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: truflowiec

Upiec ciemny biszkopt z 6 jajek przekroić na pół po wystygnięciu. Masło, śmietanę, mleko, kremy ubić mikserem dodać do masy poduszone trufle, przełożyć kremem biszkopt. Na wierzch można polać polewą czekoladową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli82 05.12.2011 16:46
pomysłowe
bursztynek 21.07.2011 16:45
muszę spróbować bo zapowiada się smacznie :)
misia53 05.07.2011 17:09
zgadzam się pomysł ciekawy
anemon 27.05.2011 08:16
Interesujący pomysł na masę do przełożenia biszkoptu. I jaki smakowity.
Beatris 21.05.2011 14:37
Ciekawy pomysł z tymi truflami.
aacaac 20.05.2011 12:07
ciekawe
magical66 08.04.2011 16:32
fajne ciasto
magical66 08.04.2011 16:32
fajne ciasto
magical66 21.03.2011 15:46
smaczny
Grazyna0211 17.03.2011 14:43
boski deser!
aginaa 08.03.2011 13:10
szkoda, ze zdjecia nie ma
Izabela28 25.02.2011 20:39
fajny przepis:)
dorotka0000025 23.02.2011 17:01
mniam mniam
Krystyna32 17.02.2011 09:28
ale pyszności !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak