galaretka mięsna

galaretka mięsna

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • golonka

    1
  • ocet

    1 łyżka
  • żelatyna

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Golonkę ugotować z przyprawami ,oddzielić od kości ,pokroić,zmielić w maszynce o grubych oczkach.Wywar przedsedzić dodać do niego zmieloną golonkę ,zagotować do gorącego dodać łyżkę octu i łyżkę żelatyny.Wlać do miseczek i ostudzić

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Norgiusz

13.05.2012 06:51
fajny przepis

owca441

19.04.2012 17:23
super, na czarną godzinę jak znalazl

kuklik

17.04.2012 11:36
pyszne

kamyk

05.12.2011 09:00
a do galarety .... oczywiście kieliszeczk

Ewelina38

02.11.2011 15:38
coś dla mojego męża :)

Justa32

29.10.2011 14:03
smaczna

Ania67

15.09.2011 08:10
super smaczna

RenataZ-et

05.08.2011 22:46
dawno nie robiłam, a jest taka pyszna... :))

Grazyna0211

18.04.2011 15:16
tak jeszcze nie robiłam

gacopierz23

01.03.2011 10:51
z żelatyną muszę spróbować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat