chcab pieczony z miodowa skorka

chcab pieczony z miodowa skorka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gr

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    1 kg
  • olej

    4 lyzki
  • ocet

    2 lyzki
  • miód

    2 lyzki
  • sezam

    1 lyzka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

zrobic marynate z oleju, octu, miodu i sezamu, posmarowac mieszanina schab z kazdej strony, piec 60 - 70 minut, czesto smarowac w trakcie pieczenia pozostala marynata, oproszyc pieprzem, kroic na plastry 1 cm.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

dorotka0000025

09.02.2013 13:45
polecam do wyprobowania

dorotka0000025

14.12.2012 17:25
dziekuje

Magdalena1110

14.10.2012 21:24
pycha

Krystyna32

29.07.2012 08:39
super

motomaniak

26.11.2011 14:23
pyszneee

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat