Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kalmary w panierce

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalmary mrożone 300 g
mąka
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: kalmary w panierce

Odmrożone kalmary doprawiamy sola i pieprzem. Obtaczamy je w mace, nastepnie w roztrzepanym jajku i bulce tartej. Smazymy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 26.06.2012 03:07
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak