Składniki:
kości wędzone | 400 g |
marchewka | 2 szt małe |
pietruszka | 1 szt mała |
seler | kawałek |
czosnek ząbki | 2 zabki |
ziemniaki | 500-600 g |
żurek | 300 ml |
śmietana | do zabielenia |
sól i pieprz | |
majeranek | 2 łyżeczki |
jajko | 4 szt |
kości wędzone | 400 g |
marchewka | 2 szt małe |
pietruszka | 1 szt mała |
seler | kawałek |
czosnek ząbki | 2 zabki |
ziemniaki | 500-600 g |
żurek | 300 ml |
śmietana | do zabielenia |
sól i pieprz | |
majeranek | 2 łyżeczki |
jajko | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: