Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa ziołowo- koperkowa z ryżem

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koperek 1 peczek
marchew 1-2 szt
seler 1/2 szt
serek topiony ziołowy 2 szt
ryż 15 dag
pieprz
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ziołowo- koperkowa z ryżem

Marchewkę i seler ścieramy na grubej tarce- wrzucamy do gotującego się bulionu (okolo 1,5-2 litra).
Gdy warzywa są miękkie dodajemy posiekany koperek i serki topione- gotujemy aż się całkowicie rozpuszcza.
Zupę podajemy z ryżem ugotowanym osobno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 10.02.2015 19:53
smaczna zupa
Katarzyna/kate1980 12.10.2013 22:20
uwielbiam takie zupki
nutellla 11.10.2013 13:02
aromatyczna
hahanka 11.10.2013 11:02
wygląda apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak