Składniki:
bulion warzywny | 6 szklanek |
ziemniaki | 60 dag |
miąższ z dyni | 80 dag |
jabłka | 2 szt |
olej | 5 łyżek |
sok jabłkowy | 1 szklanka |
jogurt naturalny | 200 ml |
mąka | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cebula czerwona | 1 szt |
bulion warzywny | 6 szklanek |
ziemniaki | 60 dag |
miąższ z dyni | 80 dag |
jabłka | 2 szt |
olej | 5 łyżek |
sok jabłkowy | 1 szklanka |
jogurt naturalny | 200 ml |
mąka | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cebula czerwona | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: