Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ziemniaczana z czosnkiem niedźwiedzim
Kroki postępowania
Zupę podawać z mięsem obranym od kości i obficie posypaną posiekaną natką pietruszki.
żeberka wieprzowe | 30-40 dag |
ziemniaki | 30 dag |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1/4 szt |
por | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
smalec | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | 2-3 łyżki ( siekany) |
sól i pieprz | do smaku |
natka pietruszki | |
sos sojowy | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: