zupa ze szczawiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sloiczek szczawiu

    1 sztuka
  • bulion na żeberkach

    2 litry
  • marchewka ugotowana

    1 szt
  • śmietana

    0,5 szkl
  • jajko ugotowane na twardo

    2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

do gotujacego sie bulionu wkladamy szczaw i pokrojona marchewke.gotujemy,poczym dodajemy posiekane jajka i zabielamy smietana.mieszamy

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ewelina/bunia 07.05.2012 18:27
uwielbiam
cukiereczek 03.06.2011 07:44
Lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat