Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z selera naciowego i cukinii
Kroki postępowania
Plastry boczku kroimy na kawałki, obsmażamy z każdej strony na suchej patelni. Zupę rozlewamy podajemy z boczkowymi chipsami.
Smacznego!
seler naciowy | 1/2 kg |
cukinia | 1 sztuka |
ziemniaki | 3 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
serek topiony | 100 g |
masło klarowane | 2 łyżki |
bulion warzywny | 1,5 litra |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
boczek parzony | kilka plastrów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: