Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
marchew
50 g -
seler
50 g -
seler naciowy
50 g -
białe wino
100 ml -
sok z cytryny
1 szt -
borowiki
150 g -
kurki
50 g -
śmietana 36%
100 ml -
Zasmażka:
3 łyżki -
koperek
1 pęczek -
sól
1 szczypta -
Pieprz czarny Prymat w młynku
1 szczypta -
filet z łososia
200 g -
rosół z kurczaka
500 ml
Sposób przygotowania
Oczyszczony filet z łososia pokroić w kostkę i obsmażyć małymi partiami na dobrze rozgrzanej patelni. Usmażoną rybę wrzucić do zupy, dodać posiekany koperek i oliwę truflową, a następnie gotować jeszcze przez chwilę.
Komentarze (17)
Nie masz konta? Zarejestruj się
Załaduj więcej komentarzy (7)