Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z czerwonego barszczu kiszonego
Zupę podawać z ziemniakami .
zakwas buraczany | 0,5 litra |
bulion warzywny | 1.5 litra |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
śmietana | 4 łyżki |
mąka | 1-2 łyżki |
koper świeży | 1 łyżka |
ziemniaki | 5 szt |
ząbek czosnku | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: