Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z cieciorki i grzybów suszonych
Zupę podawać z grzankami, groszkiem ptysiowym albo drobnym makaronem.
cieciorka konserwowa | 2 puszki |
ziemniaki | 3-4 duże |
seler korzeniowy | kawałek |
por (biała część) | kawałek |
marchewka | średnia |
szczypiorek | do smaku |
natka pietruszki | do smaku |
seler nać | do smaku |
lubczyk świeży | gałązka |
grzyby suszone | kilka szt. |
Ziele angielskie całe Prymat | 2-3 kulki |
Liść laurowy suszony Prymat | duży |
Rozmaryn suszony Prymat | do smaku |
przyprawa uniwersalna | warzywna |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: