Zupa z chleba

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chleb

    25 dag
  • bulion warzywny

    5 szklanek
  • cebula

    1 sztuka
  • masło roślinne

    3 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Chleb pokroić w plastry i zalać małą ilością wywaru z jarzyn. Cebulę obrać, opłukać, pokroić w kostkę, podsmażyć na tłuszczu. Chleb i cebulkę zmiksować w mikserze, połączyć z resztą wywaru. Zagotować i doprawić do smaku. Posypać posiekaną natka pietruszki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (36)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewa111 12.02.2012 10:09
kryzysowa zupka
owocówka 16.09.2011 19:46
dobre
agano 13.07.2011 07:59
ciekawe czy dobre;-)
kotlet 16.06.2011 22:40
ciekawa
szajba2 14.05.2011 19:39
ja lubię chleb do zupy
Karolcia12 10.05.2011 18:09
takiej zupy jeszcze nie próbowałam
ajres 18.04.2011 12:53
dobra
kielcok1 06.04.2011 15:54
biedna ta zupka
Justyna Jussstiii 25.03.2011 09:00
hmm ciekawa propozycja
kanu83 27.02.2011 10:17
Prosta i smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat