Składniki:
kości schabowe | 300 gram |
brukselka | 200-250 gram |
por | 1/2 |
marchewka | z groszkiem 1 puszka |
bulion warzywny | 1 kostka |
przyprawa uniwersalna Kucharek | do smaku |
sól | |
śmietanka 12-procentowa | 100 ml |
mąka | 1 łyżka |
kości schabowe | 300 gram |
brukselka | 200-250 gram |
por | 1/2 |
marchewka | z groszkiem 1 puszka |
bulion warzywny | 1 kostka |
przyprawa uniwersalna Kucharek | do smaku |
sól | |
śmietanka 12-procentowa | 100 ml |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: