Przepis i sposób przygotowania na: zupa wieska
2. Rosol zagotowac, dodac warzywa i koncentrat, gotowac ok 10 min, przyprawic do smaku.
3. Wrzucic makarondo zupy, gotowac kolejne 5 min az bedzie miekki.
4. Podawac posypane natka pietruszki
| rosół |
0,5 litra
|
| koncentrat pomidorowy |
3 łyżeczki
|
| cebula biała |
1 szt
|
| marchew |
1 szt
|
| pieczarki |
2 szt
|
| pora |
1 szt
|
| pomidor |
1 szt
|
| czosnek |
1 ząbek
|
| makaron nitki |
1 op
|
| oliwa |
1 łyż
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: