Przepis i sposób przygotowania na: Zupa warzywna z kalarepką i ryżem
Zupę tuż przed podaniem doprawić do smaku pieprzem i ew. płynną przyprawą do potraw. Dołożyć ugotowany wcześniej ryż i dokładnie wymieszać.
Zabielić mlekiem.
kalarepka młoda | 500 g |
ziemniaki | kilka średnich |
marchewka | 2 spore |
wywar z kurczaka | 2 litry |
seler korzeniowy | średni kawałek |
mleko | do zabielenia |
ryż ugotowany | na sypko 2 woreczki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Cebula suszona Prymat | do smaku |
seler nać | młode listki |
pietruszka zielona | siekana |
koperek | siekany |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: