Przepis i sposób przygotowania na: Zupa warzywna na rosole
Taka zupa jest najlepsza kilka razy odgrzewana. Smakuje wybornie nawet na następny dzień.
rosół drobiowy | 1,5 l |
ziemniaki | 4 szt (średnie) |
kapusta włoska | 1/2 główki (małej) |
marchewki | 4 szt (średnie) |
por (biała część) | |
pietruszka | 2 szt |
koperek | |
seler korzeniowy | 1/2 szt (mały) |
fasolka szparagowa | 1 garść |
przecier pomidorowy | 1 słoiczek (mały) |
sól i pieprz | |
buraki czerwone | 4 szt (nieduże) |
śmietana 18 proc | 150 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 szt |
sok z cytryny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: