zupa szpinakowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bulion warzywny

    200 ml
  • szpinak mrożony

    100 gram
  • ser feta

  • sól do smaku

  • czarny pieprz mielony Prymat

  • cząber

  • cebula

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

na oliwie zeszklić cebulę, dodać cząber. Wrzucić szpinak i zalać odrobiną bulionu. Gdy szpinak sie odmrozi, dolać resztę. Zagotować. Doprawić do smaku. Podawać z serem feta.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Seba 24.01.2015 09:36
bardzo dobra
Megg 12.01.2015 19:51
takiej zupki jeszcze nie jadłam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat