Składniki:
wywar z mięsa | 2 l |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
ryż | 200 g |
szczaw świeży | 300 g |
masło | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
przyprawa w płynie | |
śmietana | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
wywar z mięsa | 2 l |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
ryż | 200 g |
szczaw świeży | 300 g |
masło | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
przyprawa w płynie | |
śmietana | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: