Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa ryżowa z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 1 łyżka
marchew
cebula 1/2 sztuki
kawałek selera
kawałek pora
ryż 3 łyżki
wywar z warzyw 8 szklanek

Przepis i sposób przygotowania na: zupa ryżowa z warzywami

rozgrzewam w rondlu margarynę i obsmażam na niej posiekaną cebulę. Dodaje pozostałe warzywa drobno pokrojone i dalej obsmażam. Wlewam wywar, wsypuję ryż i gotuję 20 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 20.08.2012 12:27
pycha
sznycel 19.08.2012 18:23
tania, a zwłaszcza lubiana przez córkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak