Zupa pomidorowa kremowa

Zupa pomidorowa kremowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

gniazda

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • woda

    3 litr
  • bulion

    3 kostka
  • pomidor

    5 sztuka
  • serek topiny pomidorowy

    2 kostki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Zupa pomidorowa kremowa

Wodę zagotować z bulionami (najlepiej Kucharek warzywny), zmiksować blenderem pomidory i serki topione. Zagotować dodać do smaku pieprz i troche przyprawy w płynie oraz bazylia do smaku. Można zmiksować z serkami i pomidorami ząbek czsnku do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (46)

Adamorek 08.08.2011 23:12
mniam
jogobella231
jogobella231 22.06.2011 17:27
pycha
Zofia12 25.05.2011 12:25
cudna
Margo1 21.05.2011 16:21
smakowite
Margo1 21.05.2011 16:21
smakowite
iga2 12.04.2011 22:30
bardzo lubię takie kremowe zupki
ronald88 12.04.2011 22:11
super
szajba2 03.03.2011 14:58
nie lubię zup kremów
Tomasz17 19.02.2011 11:01
delicja dla mojego podniebienia :D
nikusonka 09.02.2011 22:30
pyszności

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat