Zupa pieczarkowo-kukurydziana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • skrzydełko od kurczaka

  • pieczarki

    20 dag
  • kukurydza w puszce

  • ziemniaki

    4 szt
  • marchewka

    1 szt
  • Kucharek przyprawa uniwersalna

  • śmietanka 12-procentowa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na 2 litry wody kładziemy skrzydełko i pokrojone ziemniaki i marchew Gotujemy dodajemy kucharka . Pod koniec gotowania dodajemy kukurydze i pokrojone pieczarki .Zaciągamy śmietanką .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Anna133 18.10.2011 15:14
mniam ;)
stokrotka 29.06.2011 06:56
lubię zupki
ronald88 07.04.2011 19:41
lubie taka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat