Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

zupa parmezanowa na zasmażce

0.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka
4 łyżki
mąka z pełnego przemiału
2 łyżki
woda
8 szklanek
cebula
masło
1 łyżka
śmietana
2 łyżki
parmezan
2 łyzki
kminek
1 łyżeczka
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: zupa parmezanowa na zasmażce

rumienię mąkę na kolor kasztanowy i studzę . Do mąki dodaję stopniowo zimną wodę, ciągle mieszając. Dodaję cebulę, kminek, solę i gotuję pół godziny. Wyjmuję cebulę, nakładam trochę sera, śmietany i masła do talerzy, zalewam zupą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 20.08.2012 13:56
pycha
sznycel 18.08.2012 18:28
tania, smaczna zupka z produktów , które zawsze mam w lodówce

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak