Składniki:
woda | 2 litry |
kości cielęce | 1/2 kg |
sól | do smaku |
śmietana | 2 szklanki |
ogórki kwaszone | 3 sztuki |
ziemniaki | 6 sztuk |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
pietruszka | 1 natka |
cukier | do smaku |
pieprz | do smaku |
włoszczyzna | 1 (duża) |
woda | 2 litry |
kości cielęce | 1/2 kg |
sól | do smaku |
śmietana | 2 szklanki |
ogórki kwaszone | 3 sztuki |
ziemniaki | 6 sztuk |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
pietruszka | 1 natka |
cukier | do smaku |
pieprz | do smaku |
włoszczyzna | 1 (duża) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: