Składniki:
pomidory kokatjlowe | 800 gram |
cebula czerwona | 1 |
papryczka chili | 1 |
czosnek | 2-3 ząbki |
bulion warzywny | 700 ml |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
bazylia | |
parmezan starty | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
śmietana 30% |
pomidory kokatjlowe | 800 gram |
cebula czerwona | 1 |
papryczka chili | 1 |
czosnek | 2-3 ząbki |
bulion warzywny | 700 ml |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
bazylia | |
parmezan starty | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
śmietana 30% |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: