Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa jarzynowa.

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kości wieprzowe 1
skrzydełka kurczaka 4
ziemniaki 0,5 kg.
groszek zielony 250 dkg.
marchew 3
pietruszka 2
kalafior 0,5
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa jarzynowa.

Kości i skrzydełka zalewamy wodą ,gotujemy,sciągamy szlam przyprawiamy kucharkiem ,pieprzem gotujemy.Jarzynę kroimy w kostkę,dodajemy do zupy,gotujemy do miękkości na wolnym ogniu.Na koniec dodajemy posiekany koperek.Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 14.10.2015 15:11
same pyszności na talerzu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak