Przepis i sposób przygotowania na: Zupa jarzynowa
Kroki postępowania
Zupę gotujemy jeszcze przez chwilę. Ewentualnie doprawiamy i przystrajamy natką oraz koperkiem.
Smacznego:))
łopatka bez kości | 20 dag |
kości wieprzowe | 1 szt |
ziele angielskie | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
seler | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
por | 1/2 szt |
ziemniaki | 6 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
koperek | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
kostka rosołowa | 1 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
sól do smaku | |
olej do smażenia | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: