Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa jarzynowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ćwiartka z kurczaka 1
seler korzeniowy 0,5
marchew 5
ziemniaki młode 8
kalafior 1 mały
śmietana 30% 1 mała
sól do smaku
pieprz do smaku
koper do smaku
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: zupa jarzynowa

ugotowav wywar z cwiartki z kostka rosołowa, warzywa pokroic w kostke, kalafoir w małe różyczki. Wszystkie warzywa dodac do buliony, gotowa do miękkości. Zaprawic smietaną, przyprawic, dodac posiekany koper.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 10.07.2013 16:09
nie jestem zgorzkniałą tylko dociekliwa a zadanie pytania nie jest złośliwą uwagą. Nie jesteśmy tutaj po to żeby się głaskać za bzdury. O moje zdrowie proszę się nie martwić, mam się doskonale :)
Iwa27 10.07.2013 15:43
dodaje kostke bo lubie, kazdy gotuje według siebie, swoich receptur czy upodoban, czy naprawde jest Pani, Pani Pyzo taka zgorzkaniała ze od pani sypie sie tyle negatywnych komentarzy, złosliwych uwag?. To niezdorowe, pozdrawiam Panią
Milena87 04.07.2013 22:35
lubię zupę jarzynową
Megg 04.07.2013 20:58
smaczna zupka
SmacznaPyza 04.07.2013 19:38
jest mięso, jest dużo warzyw - po co jeszcze kostka rosołowa i gotowanie w niej wywaru ?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak