Zupa gulaszowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso gulaszowe

    0,70 dag
  • marchew

    2 szt.
  • cebula

    1 szt.
  • czosnek

    3 ząbki
  • pomidory z puszki bez skórki

    1 puszka
  • ziemniaki

  • papryka

    3 (w różnych kolorach)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mięso lekko podsmażyć, dodać cebulkę, paprykę i resztę warzyw, zalać wodą i gotować do miękkości. Podawać z kaszą lub pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Paweł13 28.08.2011 11:23
bardzo ją lubię!
romanrafal 18.03.2011 15:17
uwielbiam ją,pycha
Mirka-Ludomila 04.02.2011 12:35
jedna z ulubionych zup męża

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat