Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa grzybowa na rosole

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosół drobiowy 1,5 litra
grzyby suszone 2 łyżki
makaron 250 g
pieprz do smaku
śmietana 12% 1/2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa grzybowa na rosole

Do rosołu wsypujemy drobno pokruszone suszone grzyby, gotujemy około 1/2 godziny, zaprawiamy śmietaną. Dodajemy pieprz do smaku, najlepiej świeżo zmielony. Podajemy z osobni ugotowanym makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 10.02.2014 12:29
smaczna zupa
ben-ka 08.02.2014 12:15
A tak nie gotowałam ....
m1monika 21.05.2013 08:50
smaczna :-)
romanrafal
romanrafal 21.04.2013 08:59
smaczna zupka
pacpaw 26.08.2012 20:59
grzybową w sumie to jadłem tylko ze świderkami, ale najczęściej jadam z ziemniakami. Muszę spróbować też z nitkami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak