Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa Fasolowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 3
marchew 3
natka pietruszki
sól
fasola szparagowa 1 ugotowana

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa Fasolowa

Mięso dokładnie umyj pod bieżącą wodą.
Do garnka wlej wodę (około 2 litry), włóż mięso i ugotuj je w osolonej wodzie.
Mięso gotuj do miękkości, a następnie wyjmij je z wywaru.
Ziemniaki i marchew obierz i umyj, a następnie pokrój w kostkę.
Ziemniaki i marchew przełóż do wywaru. Gotuj.
Fasolkę szparagową przełóż na durszlak, aby ociekła.
Gdy ziemniaki będą już miękkie dodaj posiekaną natkę pietruszki oraz odsączoną fasolkę.
Zupę zagotuj i podawaj.

Gotowe ;-)

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

patryska76 06.03.2014 16:20
Nie wiem dlaczego wkradły się tutaj błędy. W składnikach powinna jeszcze znaleźć się porcja rosołowa.
pestka 10.02.2014 08:38
bardzo ciekawa propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak