Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa czosnkowa w bułeczkach

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bułka 5 szt.
jajko 2 szt.
cebula biała 1 szt
olej do smażenia 1 łyżka
rosół 1 litr (może być z kostki)
przyprawa do potraw Kucharek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa czosnkowa w bułeczkach

Wykonanie:
Cebulę, czosnek posiekać i zeszklić na oleju. Ściąć czapki bułek, wydrążyć miąższ, a szkielety bułek zostawić jako miseczki na zupę. Wlać rosół , przyprawić przyprawą, wbić jajka i połączyć z miąższem bułczanym. Gorącą zupę zmiksować, rozlać do miseczek bułczanych i posypać zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kolorowa 10.06.2016 22:12
Bardzo fajnie.
Franciszek 10.06.2016 12:36
ładnie podane
Wacław 10.06.2016 09:34
pyszna zupa fajnie podana :-)
Ewelina1991 10.06.2016 09:25
apetycznie wygląda
ada.la 10.06.2016 07:54
fajnie podana
Madzai 10.06.2016 07:29
Pysznie wygląda
Jolcia_90 10.06.2016 00:14
pomysłowo i smacznie :-)
bertpvd 09.06.2016 20:46
piękne i pyszne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak