Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa cukiniowo-koperkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukinia 1 sztuka
koperek świeży 1 pęczek
cebula 2 sztuki
sól do smaku
woda 300 ml
oliwa
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zupa cukiniowo-koperkowa

Cebulę obieramy, kroimy drobno i wrzucamy do garnka na rozgrzaną oliwę. Cukinię kroimy bez obierania w kostkę i dorzucamy do cebuli. Smażymy warzywa pod przykryciem do czasu aż zmiękną ok.20 minut. Dolewamy wodę, przyprawiamy i wrzucamy posiekany koperek. Jak się wszystko zagotuje to zdejmujemy z ognia i blendujemy.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 24.11.2013 18:06
pyszna , a jak super wygląda:-)
marcia7 16.08.2013 19:15
muszę wypróbować to połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak